Focus dizel otomatik gelmez ise bir sonraki arabam olabilir kendisi bu gidişle.
Focus dizel otomatik gelmez ise bir sonraki arabam olabilir kendisi bu gidişle.
16 Mondeo titanium
led far ve stopları olmasa hiçbir halta benzemez bence... standart versiyonları(ledsiz olanlar) cok kotu gozukuyor, nerde o eski leon'un çizgileri? İçide cok soguk geldi bana mitsubishi dashboard u gibi olmus, cok sade ve hiçbir albenisi yok...
'15 Mercedes-Benz C200 Bluetec
Süspansiyon sistemindeki eksiklik olmasa şu an piyasadaki fiyat/performans oranı en yüksek model leon.
2006 mondeo ghia tdci
Leon'da hem A3'ün hem de Golf'ün çizgileri var. 3 model de aynı platformu ve motorları paylaşıyor. Bence Leon'un hem tasarımı hem de kalitesi firma stratejisi gereği vasat seviyede. Teorik olarak Golf'ten daha kötü bir araç değil.
2011 Ford Mondeo 1.6 Ecoboost Selective
2002 yılında birmüddet kullandım yol tutuşunu sevmediydim aynı yıllarda 1999 fucus da vardı ondan daha yere saglam basıyordu yere.
1997 mondeo ghia
Bu arada Yeni leon'u test ettim yol tutuşu focus'la kıyaslanamaz.Arka tarafın bağımsız olmadığını çok fazla hissediyorsunuz.Virajda çok fazla yatıyor.Golf'de aynı ise verilen paralara yazık bence ...
16 Mondeo titanium
yeni her zaman guzeldir. ama filmde lambalara cok fazla dikkat cekmisler , bilmedigimiz bir teknolojimi var acaba bilenler yanitlarsa sevinirim.
bu arada son zamanlarda cikan hb lerin arka kismi bana hep gulliatayi hatirlatiyor.
focus1 1.8, pego308 1.6hdi
Golf daha yumuşak bir araba leona göre, ses yalıtımı çok daha iyi, süspansiyon veya trim gürültüsü hiç yok.
2006 mondeo ghia tdci