PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Prince lpg

murattekin
03.11.08, 09:23
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Bir arkadaşım Polo'suna 2500 YTL ye Prinz lpg taktırmış.Söylediklerine göre VW grubu araçlara BRC yada Atiker takılamıyormuş.Bu doğrumudur? Prince bukadar özel bir sistemmidir?

Cem Temizsoylu
03.11.08, 10:19
Prins sıralı LPG sistemlerinin en iyisidir. Fiyat peşinse biraz pahalı gibi, Ankara da en iyi montaj yapan yer 2200 YTL ye takıyor şu anda.

Cemil Sürmegöz
03.11.08, 11:57
Şu anda lpg'nin litresi 2 ytl'yi geçti burada, epey arttı son zamanlarda fiyatlar, böyle giderse taktırmanın bir anlamı da kalmayacak malesef.

Mehmet Ceryan
03.11.08, 14:42
Prince 'ın diğerlerine nazaran artısı nedir ?

Anıl Öcal
03.11.08, 21:41
Enjektörleri güçlü ve sağlamdır... bence lpg kitlerinin padişahı...

Egemen Yıldırım
03.11.08, 22:11
su olaya bence bir acıklık getirelim lpg de markanın pek etkisi olmuyor(yabancı markalar arasında) tek etki sadece ve sadece USTA iş ustada biter.cunku kullanılan parcaları firmalar kendileri üretmiyor....

Anıl Öcal
04.11.08, 14:31
İyi ustalık zaten olmazsa olmaz koşul... Onun peşimden enjektörler çok önemlidir.. Dörtlüsü, tektek değişeni, güçlüsü-zayıfı,kalitelisi-çabuk bozulanı, şıkırdayıp ses yapanı vs.. anahatlarıyla diğer aparatlar önemli değildir ancak beyin ve enjektörler çok önemlidir... ancak tabi orta halli bir araba için Prince biraz gereksiz kalabilir... 5-6 ayrı arabada Lovato sıralı sistem (yeni ve eski olmak üzere iki ayrı kit), iki tane de ayrı arabada brc sıralı sistemle tecrübrem oldu, pek de fazla bi sorunla karşılaşmadım.. Özellikle Lovatonun yeni sistemleri çok iyi ve pratik... Enjektörlerin tektek değişme imkanı var.. eskisinde dörtlü ve bütündü, ve montajda parça fazlası vardı...

Selim Pusat
04.01.09, 17:44
yav vw grubuna atiker filan takılmadıgını kim söylemiş... ablamda polo var classic çatır çatır çalışıyor atiker..

tolgacanvar
04.01.09, 23:27
bende landirenzo kullanmıştım hala çevremde kullananlar var çok memnun,brc de ürün kalitesi ve servis ağı olarak iyidir,tartarini de aynen.prins için zaten herkes iyi konuşuyor.ama burda en önemliiş ustada bitiyor yoksa kralını taksan sorun olur.

İlker Kök
05.01.09, 09:40
Arkadaşın polosunda da bendeki stefanelli marka bir kitten var, sorunsuz kullanıyor.Prince'in kaliteli bir kit olduğunu biliyorum ama ekonomi düşünülerek girilen bir işe bu kadar para vermek doğrumu bilmiyorum, belki daha büyük hacimli motorlar için kullanımı gerekiyordur, enjektörlerin performansı ve yüksek devirlerde gereken gaz ihtiyacını karşılması amacıyla.