Orijinalini görmek için tıklayınız : fusıon
Adem SAVRAN
08.10.08, 19:36
Arkadaşlar benim sıkıntım iki tane birincisi aküyü soktük arabanın teyp i kod istiyor kitapçığını da satın aldığım adam bulamadı. diğer konu ise teyp üzerinde yani ön konsolda bulunan torğido gözü kırıldı kolay bulabileceğim (yani ikinci el) orjinali 200 -250 ytl yardımcı olabilirseniz sevinirim
Cemil Sürmegöz
08.10.08, 19:51
Teyp kodunu servis vasıtası ile öğrenebilirsiniz. Yada bu müzik sistemi montajcılarının bazıları yazılım vs. işlemlerle hallediyorlar, sormak lazım.
Ruhsat sahibi servise şasi numarasıyla gidip alabilir, bilgisayardan bakıp söyleyecekler ancak bu bilgiyi tabiki servisten pahalıya alırsınız(yine de şansınızı deneyin)... Onun dışında bazı teypçiler kodu 30lira civarına çözüyorlar... Tabi teyp sökülecek bu işlem için... Bende bi program vardı teyp kodu için... Teybin seri numarasını girince kodu yazıyor.. ancak hiç denemedim, işe yarar mı bilmiyorum.. bulursam ekleyim foruma..Çerceveyi ise hurdacılarda ya da bazı teypçilerde bulmanız mümkün...
programı buldum ama ekleyemedim bi türlü...
Cem Temizsoylu
09.10.08, 10:05
http://www.fordum.net/showthread.php?t=4689
Gokhan HAZAR
09.10.08, 10:17
Benim aracimda surucu gunesligindeki aynayi actiginizda ayna kapaginda yaziyor teyp kodu. Sizde varmidir bilmiyorum.
Kolay gelsin.
Murat ALTAY
09.10.08, 11:03
Benim aracimda surucu gunesligindeki aynayi actiginizda ayna kapaginda yaziyor teyp kodu. Sizde varmidir bilmiyorum.
Kolay gelsin.
benim araçtada aynı şekilde, hatta torpido gözünü açtığınızda kapağın sol tarafındada yazıyor.
Adem SAVRAN
10.10.08, 19:47
arkadaşlar teşekkürler hemen bakıyorum
Adem SAVRAN
11.10.08, 11:20
arkadaşlar benim arabada teyp kodu güneşlikte var girdim uyguladım . kimse servise falan gitmesin boşuna para ödemesin .Bu fikri söyleyen arakdaşlara yine çok çok teşekkür ediyorum
Hakan Güler
12.10.08, 18:52
Gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş .Teşekkürler Gökhan ve Murat Bey.
arkadaşlar benim arabada teyp kodu güneşlikte var girdim uyguladım . kimse servise falan gitmesin boşuna para ödemesin .Bu fikri söyleyen arakdaşlara yine çok çok teşekkür ediyorum
Bu gün ben de baktım, güneştikte benim de bir kod varmış:))) Ben de bilmiodum benim teybinkini ve hayıflanıyodum kim uğraşak diye...
Kolay gelsin.
teyp de problem wardıı degısmılerdıı yenı kodu benımde oraya koymuslardı
Şöför tarafında bulunan güneşlikte yapışık etiketin üzerinde yazıyor,tabiki sökülmediyse.
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.