Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk kez...
600 km nin altında ışık yandı bu depoda (589 da) :( :cry:
Cumartesi Kaanların ordayım... Sanıyorum Aydanın başına gelen benim de başıma geldi :cry: ...
Hadi hayırlısı..
Korktuğum hiç bişey çıkmaması ve bu durumun normal oluşu :evil: ..
sizlerden okudukca, bu dizel olayindan iyice sogumaya basladim..
niye canım problem olabilecek parça belli.. Vaktimiz olmadığından kontrol ettiremiyoruz....
sorunda o ya zaten.. vakit yokluğu...
Cenk bütün sorunumuz adi ve alcak mazot satıcıları, adamlar bence eurodizel depolarına, bir tanker eurodiesel sonrada, bir tanker normal mazot boşaltıp eurodiesel diye satıyorlar. Bunun sonunda biz eurodiesel alalım diye yırtınsakta aracın kurum yapmasına engel olamıyoruz. Benim EGR valfi bayagı eski soba boruları gibi sim-siyahtı.... Artık mazot alırken pompadaki yakıt rengine bile bakmaya başladım. Sarı renk normal mazot demek uyarayım..
Serhat Sonkur
03.08.05, 11:08
Arkadaşlar bende Ford aldım ama
Ford un yeni dizellerinden bir çok kişi memnun değil bir çok kişi Turbo patlatıyor diğer bir konu bizim bir arkadaşta olmuştu 2004 Dizel Focus
uzun yolda giderken yada şehiriçinde farketmiyor ama onun başına 2 kere şehir dışında 1 kere şehir içinde geldiği için söylüyorum anlık olarak yani 2-3 saniye civarında araç tamamen Stop edip daha sonradan tekrar çalışıyordu Otokoç a gösterildi filan ama çare bulamadılar diye hatırlıyorum...
Oskay FURTUNA
03.08.05, 11:24
ups ya 2004 focus tdci deli bi alet ve boyle bı arıza duymadım .Valla yolda benzınlıler yetişemiyor ona .
serhat'in bahsettigi arizaya benzer bi durumu sikayetvar.com'da vardi..
http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet&st=b&ara=dizel&fno=&kno=&mno=&refpage=&no=18318
Bu en büyük sorun: bildiğim kadarıyla bu kişi biraz hak hukuk işlerini biliyor. parasını geri aldı Forddan...
FFoc ta da aynı sorunu çözülemeyen 1 kişi geri aldı parasını..
İnşallah bizim başımıza gelmez böyle birşey..
Bu arada dün mazot aldım yav YB 7.3 gösteriyor ama gerçek tüketim 6.8 çıktı. bilmiyorum cumartesi gitçem ama bişey çıkmama ihtimali de var yani..
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.