Orijinalini görmek için tıklayınız : C-Max'ın torpidosu
Erdin Erengul
22.10.06, 00:21
C-Max'in torpidosu zannediyorum iş güzar bir yıkamacı tarafından sürülen bir cilamsı şey yüzünden beyazlaşma eğilimine girdi. :cry:
Eski orjinal görünümüne tekrar dönmek içn ne yapmak lazım acaba?
Würth veya başka marka ne kullanmak gerekir?
Oskay FURTUNA
22.10.06, 00:29
abı once temızlemek lazım onu ıyıce ıslak bezleee
Erdin Erengul
22.10.06, 00:35
sadece ıslak bezle silmek yetiyorsa ne iyi. sanki başka şeylerde yapmak lazım gibi geliyor bana...
Oskay FURTUNA
22.10.06, 00:38
bence matlaşana kadar ıslak bezle sıl sonra mat kopukler var olmadı ben sana bayramdan sonra yollarım bendekını
Erdin Erengul
22.10.06, 00:45
eyvalah sağol. bu arada benim "UT" ye fordum.net sticker yapıştırmak istiyorum. ufak ve lacivert olanlarından kimden bulabiliriz. bendeki büyük ve gri olan.
Sabahattin GÜCİN
22.10.06, 00:48
eyvalah sağol. bu arada benim "UT" ye fordum.net sticker yapıştırmak istiyorum. ufak ve lacivert olanlarından kimden bulabiliriz. bendeki büyük ve gri olan.
Bence UT'ye yapıştırmamak daha iyi.
Erdin Erengul
22.10.06, 01:02
Sabahattin hocam belki de haklısın. ama kim ne der diye düşünüyorum.
bizim hedefimiz nedir?
Sabahattin GÜCİN
22.10.06, 01:22
Sabahattin hocam belki de haklısın. ama kim ne der diye düşünüyorum.
bizim hedefimiz nedir?
Kişisel olarak; doğru olmamasına rağmen "arka bahçe" tanımlaması hoşuma gitmiyor. Sadece bu sebepten ötürü fikrimi söyledim.
Ömer Madazlıoğlu
22.10.06, 10:47
Geçmiş olsun Erdin abi, benimde aracımın sağ ön hava yastığı, yetkili servisteki yıkamacılar tarafından sürülen "ön göğüs parlatma sütü" nedeniyle değişmişti, çünkü sürdükleri madde bir süre sonra hava yastığı olan bölgeyi kireç dökülmüş gibi yapmaya başlamıştı.
Cem Temizsoylu
22.10.06, 12:16
Bence stickerin bir zararı olmaz.
Halil Terzioğlu
22.10.06, 12:28
erdın bey nasıl bır beyazlaşma oldu ,fotoğraf ekleyebılırmısınız?veya su an ıstabuldamısınız?
Murat Günarslan
22.10.06, 12:54
würth dışında http://www.elmasotomotiv.com/urun.asp?urunid=119 bu ürünü tavsiye ederim. bi denemende fayda var. ayrıca araç için tüm plastik ve benzeri aksama da sürelebilir.
Erdin Erengul
22.10.06, 23:37
Ömer, zannediyorum benimkinin değişmesi gerekmez. Zira işleyen bir şey yok ama görüntü kötü.
Fotosunu alır almaz foruma asacağım.
İlk etapta nemli bezla iyice silip arexon veya başka bir sütle tekrar tekrar silmekten başka çare yok gibi duruyor.
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.