PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Makyajlı fiesta...

Cenk Köse
01.06.05, 14:45
Bugün çıkan autoexpress dergisi kapağa makyajlı fiestayı koymuş. aslında autostart da kapanınca buna abone olmak lazım 1 yılı 90 pound (51 sayı) . İki üç kişi ortak olsak dokunmaz bile 2şer gün okuruz olur biter

Neyse yazara göre pug 207 yi çıkaracağı, opel corsayı yenileyeceği için ford bunu bir an önce yapmak istiyormuş ve bikaç araba zaten hazırlanmış. eylül frankfurtta sergilenip hemen satılacakmış. Bu arabaların resmini de autoexpress elde etmiş (muhtemelen en büyük pazar diye ingilisleri kayırıyordur ford yönetimi). Dışı bana iyice küçültülmüş cmax gibi geldi. Dergiye sahip olsaydık muhtemelen içinin de resimlerini görürdük. Yazar iyi olacağını söylüyor.

http://www.autoexpress.co.uk/picture_library/dir_40/car_portal_pic_20007.jpg

Cem Temizsoylu
01.06.05, 14:54
Xenon var yav, ön tampon güzel olmuş.

Umut Oğan
01.06.05, 15:17
çekil lewn adi polo geliyor yolların kurdu

Cenk Köse
01.06.05, 15:19
Ben bugün Migrosa falan bakıcam bu dergiyi bayillerde bulursam kaç paraya da olsa alıcam..

Cem Temizsoylu
01.06.05, 15:22
Haftaya yalan yanlış tercümesiyle otoşovda çıkar abi, acele etme.

V.Ceyhun Emir
06.06.05, 09:53
Mevcut Fiesta S'e benziyo sanki, bence önemli olan içi, orayı da gösteremezler henüz.

H.Cenk Bayrakçı
06.06.05, 09:54
Mevcut Fiesta S'e benziyo sanki, bence önemli olan içi, orayı da gösteremezler henüz.
Bence de benziyor.

Kaan Yagizer
06.06.05, 09:57
icini tarif edebilirim ..

minik ucgen formlar yapilmisti benim gordugumde, aracin ic kismindaki yuvarlakliklar yerlerini ucgen cizgilere birakmisti .. on goguste monoton siyah kaplama yerine acik renk - bej kaplama parcalari kullanilmisti .. senlenmis bir anlamda.

hitap ettigi kitle genc - kadin 'a daha uygun neseli bir hava gelmis, bence.

Kaan Yagizer
06.06.05, 10:00
(muhtemelen en büyük pazar diye ingilisleri kayırıyordur ford yönetimi)

bu arada bi de not .. turkiye pazar payi adina herkesi gecti, avrupanin lideri oldu. su anda da adet bazinda 6'ci buyuk pazar .. yil sonuna kadar fransayi gecer ve 5. olarak bitiririz die de ummaktayim.