Orijinalini görmek için tıklayınız : geri gideriken zorlanma ve uğultu ve birinci viteste titreme
Okan Vural
26.05.06, 22:36
1:arkadaşlar geri vites ile dik yokuşda geri gideriken bi uğultu oluor bu normalmi bi kaç arkadaşa danıştım tüm focuslarda var dediler?Debriyaj Sensörü (Anahtarı) acaba diorum bu sensörde problem mi var?
2:birde klimayı açınca arab birinci vitesde kalkışlarda çok zorlanıor yani en az 1700 devirde kalkmam gerekior buda hafif patinaj çektirior?aam klima açık iken kalkışlar çok zor oluor.bu sadece birinci vitesde oluor dir viteslerde klima çık olup olmaması pek farketmior yani yokuşu diyelim 140 ile çıkacağım klima açık isede bişey değişmior?
3:dier merak ettiğimde birinci vitesde gaza basmaya devam edip 3000devirlere 3500 devirlere çıkınca vites koolu sallanmaya başlıor ama bu dier viteslerde olmuor adece birinci vitesde oluor?
bunların hepsi normal şeyler gibi geldi bana
Yavuz Poyraz
27.05.06, 11:52
bana da normal geldi açıkçası özellikle de 1. ve de 2. problemler!!!
3.problem tüm önden çekişli arabalarda olan bişey.1.problem için bi şey söyleyemiyecem.çünkü nasıl bi uğultu olduğunu anlamadım.ayrıca şu her arabada olan ses ise o ses normal.2.problemde tüm arabalarda olan bişey.bide mehmet abicim klavyeye halen daha alışamamışsın heralde.en az iki kere okumak zorunda kalıyorum yazılanları
Baran Tuncer
27.05.06, 15:42
bunlar normal!!! bahsettiginiz belirtilerin benzerleri bendede var...
bencede bunlar normal şeyler benim arabada da aynı şeyler oluyor özellikle klima olayında takma kafana
Okan Vural
28.05.06, 00:26
kalvye problemi için herkezden özürdilerim?
arkadaşlar bunları normal kabul edioruz ama sizcede klima açık iken kalkış yapmak özellikle yokuş yukarı dur kalk trafiği varsa nasıl sabrediorsunuz?her an stop edicek gibi oluor çok devirli kalkarsak patinaj yapıor debriyajı fazla yavaş bırakırsak debriyaj fazla aşınıor?
geri gidişlerdede uğultu uzzzzzz vuzzzzz z die tam anlatamıyacağım ama debriyajı tam bırakmadan aynen böyle.ama arka çok boşsa debriyajı tam bırakınca ses mes yok araba geri geride uçuor.
birinci vitesi deneyeniniz oldumu ?3000 devirde sizdede titreme oluormu?vites kesinlikle atmıor sadece devir arttıkça titremede artıor gaz kestikçe azalıor bu sadece birinci vitesde oluor.
eskiden aston martinim vardı onuda ford üretior ama bu araçla tek ortak özellikleri üst viteslerdeki performansı?tabi aynı segment değil ama yinede yansıma fazla olmalıydı
Oskay FURTUNA
28.05.06, 01:08
Sankı benım focus zorlandığı zaman klımayı kapatıyor gıbı sonra tekrar devreye gırıyor zaten ben dık yokuş çıkıcaksam klımayı baştan kapatıyorum arabayıyı yormamak için..
Mehmet Yetkin
28.05.06, 01:14
Anlattıklarınız kulağa normal geliyor.
Okan Vural
28.05.06, 01:25
bnde klimayı kendi hiç kapamıor ama diyelim ki havalandırmayı açtım ve içerisi çok nemli klima havalandırmayı açınca kendi otomatik çalışıor.ama kapanmıor ancak ben kapatabiliorum.
bende klimayı kapatmak istiorum araba çok rahat kalkış yapıor ama.beşiktaşdan maslağa geçişde yokuşda trafik varsa ve hava dünkü gibi sıcaksa egzoz kokusu almamak vede sıcaktan pişmemek için mutlaka açıorum yoksa ben öleceğim.birde şuan davutpaşa merter civarı yıldız teknik üniversitesi davutpaşa kampüsü orada belediye sağ olsun delmedik yer bırakmadı ve dehşet toz ve de tarfik mevcut ve tepeye çıkıoruz dur kalk araba bayılıor.
anlamdığım camları kapalı ve klima açık iken bizim megane yi kulalnıorum yığılmıor yada stop edicek gibi olmuor ama bu focus a oluor tek focus demeyim fordlara oluor.ama ilginçtir aynı şey taransitte olmuor.
Okan Vural
28.05.06, 01:27
Sankı benım focus zorlandığı zaman klımayı kapatıyor gıbı sonra tekrar devreye gırıyor zaten ben dık yokuş çıkıcaksam klımayı baştan kapatıyorum arabayıyı yormamak için..
oskay servisde yeni focus içinde yerli disk bulunduruorlarmı öğerenecektin ya öğerendin mi die merak ettimde özellikle maltepe şahsuvarda?şimdiden teşekkür ederim
Cem Temizsoylu
28.05.06, 10:12
eskiden aston martinim vardı onuda ford üretior ama bu araçla tek ortak özellikleri üst viteslerdeki performansı?tabi aynı segment değil ama yinede yansıma fazla olmalıydı
Aston Martin mi?
geri gidişlerdede uğultu uzzzzzz vuzzzzz z die tam anlatamıyacağım ama debriyajı tam bırakmadan aynen böyle.ama arka çok boşsa debriyajı tam bırakınca ses mes yok araba geri geride uçuor.
birinci vitesi deneyeniniz oldumu ?3000 devirde sizdede titreme oluormu?vites kesinlikle atmıor sadece devir arttıkça titremede artıor gaz kestikçe azalıor bu sadece birinci vitesde oluor.
mehmet abicim bu klima olayına bişey söyliyemiyeceğim ama bu geri gidiş sesi benim tahmin ettiğim ses değil.bi problem olabilir.bi servisle görüşün derim.
bu birinci vites olayınıda aynı şekilde servisle görüşün derim
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.