PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Silecekler durdu

Cihangir Candaş
31.05.05, 17:35
Bugün öğlen Ümitköy tarafında yolda giderken aşırı bir sağnak başladı, silecekler son sürat çalışırken birden bire duru verdiler. önümü göremediğim için haliyle kenara çektim, arabayı 1-2 defa tekrar çalıştırdım (bilgisayara reset atar gibi :) ) silecekler yine çalışmadı, acaba sigortasımı attı diye sigorta kutusunu açıp sigortaya baktım ama sağlamdı biraz bekledim tekrar arabayı çalıştırdım bu sefer silecekler çalıştı (o sağnak yamurda yola devam edebildiğim için nasıl sevim bilemezsiniz :D )

acaba elektriğe çook mu yüklendik ?? :roll: ( klima buğ çözücü modunda + farlar açık + silecek çalışıyo + klima max.da olduğundan resistanslarda açık + radyo...) ama yinede böle bişey olmamalıydı diye düşünüyorum?? :x

sizce bir problem varmı, varsa nedir???

Serhat Şenyurt
31.05.05, 18:19
elektirikle ilgili bi sorun oldugunu pek zannetmiyorum.Silecek motoruna cok yuklenmiş olabilirsin.O da kısa bi sure istifa edip sonra işe geri donmuştur

Bülent KASTARLI
31.05.05, 23:32
Silecek ve cam mekanizmalarında motoru koruyucu bir sistem var sürekli camları açar kapar motoru zorlar iyice ısıtırsanız oda 45 sn kadar stop edecektir