Orijinalini görmek için tıklayınız : tampon altlığı
ilhan mert
14.04.06, 08:30
fabrika çıkışındaki 40 bar hava basıncıyla bir sorun olmazken önleri 31 bar yaptıktan sonra 2 keredir arabanın tampon altlığı yere sürttü.şimdi yerinden azda olsa sallanıyor.anlaşılan bir kere daha sürtersek komple tamponu orada bırakacağız.
benim merak ettiğim bu tampon altlığını çıkarsak sizce bir zararı olurmu.
yada başkabir çaresi varmı.(lastikler R14)
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.......
Serhat Şenyurt
14.04.06, 08:56
aslında 40 ve 31 bar arasında o şekilde bir fark yok.Yani sürttüğünüz yerlerde basınc 40 olsaydı da sürterdiniz.Bence düşene kadar kullanın.Olmazsa sökersiniz.Estetik acıdan rahatsızlık verici bir durum yoksa şimdiden sökün gitsin.
ilhan mert
14.04.06, 09:54
düşene kadar kullanamam çünkü tampon ve tamponun altındaki kuşak birbirine kenetli bir vaziyette duruyor.tamponun arabaya montajlı kısmı yani komple tampon oynuyor.bir sürtmede komple tampon düşecek gibi bir durum var...
Cem Temizsoylu
14.04.06, 10:03
Çıkartınca da çok tipsiz görünüyor araç. Aerodinamik olarak ta faydası vardır o parçanın. Sürtmeye karşı yapılabilecek birşey yok.
Emre Pekcan
14.04.06, 12:14
8 aydır fiesta kullanıyorum ön tamponu hiç sürtmedim, jant 14 lastik basınçları 30, bence durum direkt olarak yanaştığınız kaldırım veya herneyse onun yüksekliği ile ilgili... Artı sökmeyin tamponu ya çok kötü olur.
Murat Elmasdağ
14.04.06, 12:22
İlhan bey basınç birimi bar değil, psi olacak. 30 psi, o da 2.1 bar yapar.
bence çıktığınız yerde bir sorun war, o kadar yüksek yerlere çıkmamayı deneyin, bide o parça kolay kolay düşmez sanırım yaaa, bende çok sürttüm ama şimdiye kadar hiç düşmedi
Erdin Erengul
14.04.06, 17:52
sadece biraz çirkin durmanın dışında zararı olmaz.
Erdem Aksoy
14.04.06, 17:53
Bende İncirli Kadir Has ın orda sürtmüştüm baya ses gelmişti sonra baktım hafif sallanıyor daha sonra otoparktaki başka bi fiesta vardı onada baktım o da sallanıyordu demekki böylemiş dedim aynen kullanıyorum bidaha hiç sorun olmadı bence onlar öyle kolay düşmez.
y.ugursenturk
14.04.06, 20:53
abi tampon altlığı muhabbetide yeni moda yaw
niye tamponla tümleşik değilde ayrı bi parça olarak üretilir anlama yaw
Cemil Sürmegöz
15.04.06, 00:12
Arabanın önünü sürtünce tampon'a da zarar vermesin diye :wink:
Bu arada altlık yerinden çıkarsa birkaç el darbesiyle yerine kolayca oturuyor. Sallanması ufak bir bölümünün tampondan ayrılmasından olabilir.
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.