Orijinalini görmek için tıklayınız : olmadı ford!!
Barış Ulusoy
02.04.06, 22:27
geçen hafta geldi araba. Babam arabayı almaya gittiğinde bir ışığın yandığını farkedip sormuş. Bir arıza olabilir diye servise sokmuşlar , önce katalitik konvektör arızalı demişler. Sonra hafta sonu ben gittim arabayı görmeye , okuyucu sensörde arıza var ,araba hangi viteste durursa o viteste kalkmaya çalışıyor halledilecek dediler plazada. Servise girdim, aslında elektrik aksamıyla ilgili bir arıza ,açıp düzeltebiliriz ama yeni araba olduğu için tümden değiştrelim şanzumanı dediler. (Bu CVT şanzımanda 12 milyarmış). Bizim rengimiz bi gitti geldi tabi ,daha arabaya binmeden noluyo diye. Neyse yenisi geldi takıldı tam teslim alıcaz , bu seferde ya bu arabanın motor izolator(öyle bişeydi galiba) ve alt kaputu yok dendi. Bu arada uzaktan kumanda anahtarlıkta problem çıktığı için kapıyı normal anahtarla açıp kapatıyoruz o da sipariş edildi. Eksik parçalar haftaya gelecek ben bu şekilde sürüyorum şimdi.
Şimdi size ciddi olarak soruyorum şaka yapmıyorum: Bu araba ispanyadaki fabrikadan çıkarken kontrol edilmemiş olabilirmi?? Yani benim güvenim azaldı bu arabaya çünkü daha yüzünü bile görmeden bu kadar problem çıkardı. Az önce 120 Km yol yaptım eve gelirken ama en ufak bi seste yada kıpırtıda zıpladım!
valla ne diyeceğimi bilmiyorum.sorunlar bir değil iki değil.ben ford çalışanı değilim ama bu sitede bir sürü ford çalışanı var.zannedersem onlar bu konuyla ilgilenirler.ne diyeceğimi bilmiyorum
Serhat Şenyurt
02.04.06, 22:45
Yenisini isteme şansınız yok mu.İnsan soğur valla arabadan.
Ömer Madazlıoğlu
02.04.06, 22:47
Öncelikle hayırlı olsun aracınız Barış bey. İnşallah başka sorun çıkartmaz ve başınızı ağrıtmaz. Bence kontrolden geçmeme gibi bir durum söz konusu değildir ama bazen böyle üzücü şeyler yaşanıyor maalesef. Sonuçta bu araçlar da kul yapısı. Mesela ben 2 gün önce Ankara otokoç ta bir fusion gördüm daha tırdan yeni inmiş ama bütün motoru parçalıyorlardı ve daha sorunun ne olduğu bilinmiyordu.
walla pişmiş tavuk misali olmuş sizin olaylar, yenisini taleb etme şansınız yok mu, bide tanıdığınız bi yere gösterin bence kaportayı fln, şöyle bir göz atsınlar, olur mu olur
bencede yeni taleb etme söz konusu ise kesinlikle yenisini taleb edin
yapmanız gereken şey adapazarında ki fabrikayla yada ana servisle bağlantı kurmak onlar arabanı hem yakından takip ediyor hemde en ince ayrıntısına kadar araştırıyor size yeni araba vermeleri gerekiyor olmazsa tüketici haklarına başvurmanız yeterli
Serhat Şenyurt
02.04.06, 23:33
bence de 0 aracı zaten problemleri ile uğraşmamak için alıyorsunuz.
Kesinlikle yenisini alma hakkınız var
H.Cenk Bayrakçı
02.04.06, 23:41
Aslında araçta bu şekilde problem çıktığı için hiç teslim almasaydınız bence daha iyi olurdu. Ama tabi aldığınız bayii nasıl bir yol izleyecek(Meçikoğulları sanırım) onu görmek lazım...
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun dilerim.arkadaşların dediği gibi olmazsa yenisini alma talebiniz,arabanızı başka servise götüründerim çünkü bizim transitte de ufaktefek sorunlar devam ediyor siz onu başka servise götürün,çünkü bucaktan aldıysanız orada zaten araçtan anlıyan yok(arıza tamirinden) en iyisi başka servislere gösterin(antalya gibi),yararı olur.biz geçte olsa yararını gördük (başka servislerinde).
Emre Pekcan
03.04.06, 03:08
Benim de sol kapı içinde boya çapakları vardı bariz şekilde, hataydı arkadaşlar sıfır arabayı boyadılar ertesi gün. Gerçi içerde ve küçük bişey olduğu için önemsemedim ama sizinki ciddi bi sorun bence yenisini talep edin derim. Ford bu heran herşeye hazırlıklı olmalısınız araç ve teknik hizmet konusunda. Size kolay gelsin
Barış Ulusoy
03.04.06, 13:03
aslında biz galeriyi arayıp "vazgeçtik almıyoruz" demiştik şanzımanda problem olduğunu öğrenince. Onlarda siz bilirsiniz içinize sinmiyorsa şimdi de vazgeçebilirsiniz eğer başka problemler de çıkacak olursa sonrada yenisini getirtebiliriz şimdi alırsanız dediler. Öyle diyince yenisini beklemek istemedik çünkü bu zaten geç gelmişti. Benim derdim şanzımanın değişmiş olması değil, o halledildi tamir etmediler yenisini taktılar.Benim merak ettiğim arabanın güvenlik ve diğer son kalite kontrolleri yapılıyormu fabrikada ben bundan şüphe etmeye başladım? Yani motor üst ve alt izolatör kapağımıdır nedir ,bu nasıl unutulur ben onu anlamadım.
Bir de geceleyin cruise control,sinyal- far ve müzik kumanda kollarında yazılar ışıklı olur sanıyordum ben ama öyle birşey yok, el yordamıyla buluyorum. Bunlar ışıksızmı yoksa bir düğmesi mi var?
Bunlar ışıksız. sadece CCde iki düğmede küçük noktacıklar var,yanılmıyorsam solda "on" sağda "set+" düğmeleri.
FORD bize kör muamelesi yapmış. Körler gibi noktacıkları bulup nerede olduğumuzu anlayalım diye..
Smax te bunların ışıklı olacağını umuyoruz :) ..
Okan Vural
04.04.06, 00:36
ya merak ettim ford otosanın ana servisi varmı.?benim bildiğim bi samandırda mühendisler var am servis olarak ana servis neresi?
yapmanız gereken şey adapazarında ki fabrikayla yada ana servisle bağlantı kurmak onlar arabanı hem yakından takip ediyor hemde en ince ayrıntısına kadar araştırıyor size yeni araba vermeleri gerekiyor olmazsa tüketici haklarına başvurmanız yeterli
Okan Vural
04.04.06, 00:45
izalatörler motor kaputunun iç yüzeyine iyah elyaf benzeri monte edilen bi yalıtıcı madde.
bence arbayı mutlak yenisiyle değiştirmeliler.fakat sizden arcı alırken arızalı olduğunu belgelemniz istenecek eğer belgeliyemesseniz size arızalı aracı neden teslim aldınız diyecekler ve arızalı arcı neden kullandınız diyecekler.ama yinede arızaların servis iş emri fotokopilerini oradaki usatalarlla aryı bulup alırsanız hiç vakit kaybetmeden önce tukodere sonra tüketici mahkemesine başvurun.arç zaten sıfır 1.5 senede zaten satmassınız ve arcın mahkemeside 1.5 yılda sonuçlanır.sonucu söyleyeyim tabi tahmini ama yargıaty kararlarıda var arç yenisi ile değiştirilir.sizden amortisman parasıda isteymezler çünkü arç sıfırken arıza yaptı.birde tavsiyem her servise girişte arcın fotoğrafını liftte ve servisin ablemi varkende tarihli çekin.delil olarak.
Barış Ulusoy
04.04.06, 06:55
izalatörler motor kaputunun iç yüzeyine iyah elyaf benzeri monte edilen bi yalıtıcı madde.
yok anlatamadım ben adını unuttuğum için. Hani motor kaputunu açtığımızda üzerinde TDCI yazan bir kapak var. O yok bende. Kaputun içindeki elyaf var ama bende. Bir de arabanın altında olması gereken gerçi eski arabaların hçbirinde olmayan (motor tarafında) kapak yok.
semih uzuner
04.04.06, 08:45
Gerçekten sizin adınıza üzüldüm. Ben yenisini almak için her yolu denerdim.
Yalçın Yıldız
04.04.06, 09:51
Ford'da bir konfigürasyon problemi var galiba. Fusion'larda da polen filtresi varmı diye sormuştum, bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor, klimayı söküp bakmak lazım demişlerdi. Benimde bir arkadaşımın Focus TDCİ'ında motor kapağı yoktu. Nasıl oluyor anlamıyorum. Birde arabalarda farklı markalarda lastikler geliyor, buda ilginç geldi bana.
Yalçın Yıldız
04.04.06, 09:53
Motor kapağı derken üzerinde tdci yazan plastik kapaktan bahsettim, yanlış anlaşılmasın.
Sabahattin GÜCİN
04.04.06, 09:55
Birde arabalarda farklı markalarda lastikler geliyor, buda ilginç geldi bana.
Aynı araçta farklı lastik markası olmaması lazım. Araçlarda farklı lastik markaları olabilir. Nihayetinde hangi tedarikçi, tedarik edebiliyorsa oradan alınır.
Cem Temizsoylu
04.04.06, 10:43
4 lastik te farklı markaymış, amma olur ha, kimi yönlü, kimi asimetrik, kimi 4 mevsim...
Şanzımanla ilgili sorun 3 kere tekrarlarsa arabayı yenisiyle değiştirme şansınız var. Motor plastik kaplaması ve diğer yazdığınız sorunlar temin edilerek, yenilenerek çözümlenir. En kritik sorun şanzıman sorunuymuş, onu da yenileyerek sorunu çözmüşler.
yalçın bey;mesala bi focus'un lastikleri lassa(4'ü birden tabi),bi diğerinin lastikleri pirelli demek istiyor sanırım.sabahattin abime katılıyorum.Araçlarda farklı lastik markaları olabilir. Nihayetinde hangi tedarikçi, tedarik edebiliyorsa oradan alınır.
Yalçın Yıldız
04.04.06, 13:26
yalçın bey;mesala bi focus'un lastikleri lassa(4'ü birden tabi),bi diğerinin lastikleri pirelli demek istiyor sanırım.
Evet ben bunu kastetmiştim. Lastik neysede plastik motor kapağı veya polen filtresinin bir açıklaması var mıdır? Yoksa ambar durumuna göre bir olmazsa olmazlar listesi birde varsa takalımlar listesimi var? :-) :?:
Okan Vural
04.04.06, 22:00
motorun üstüne takılan plastik kapak .terndlerde yok zaten.ama gha olanlarda mutlaka olmalı.eğer gha ise ve yoksa o kapağı çıkarmışlardır.ama olmaması daha iyi çünkü ses yapıor soğuk motorda
Halil Murat Esen
04.04.06, 22:47
Sahi, fabrika çıkışında veyahut ford türkiyede son kontrollere yapılmıyormu? Bildiğim kadariyla yapılması gerekiyor. Eğer ford yapmıyorsa büyük noksanlık derim.
Barış Ulusoy
05.04.06, 07:41
Sahi, fabrika çıkışında veyahut ford türkiyede son kontrollere yapılmıyormu? Bildiğim kadariyla yapılması gerekiyor. Eğer ford yapmıyorsa büyük noksanlık derim.
servistekiler otosanın şanzımanda problem olduğunu farkedince kontrol etmiş olabileceğini o yüzden kapakların kayıp olduğunu düşünüyor.
"Şanzımanın arızalı olduğu otosanda farkedilmiştir ama ellerinden birşey gelmeyeceği için galeri nasıl olsa garantiden yenisi ile değiştirir diye bir şey yapmamıştır" dedi servis müdürü
Bu arada kullanma kılavuzlarını taratıp isteyenlere göndericektim ama vazgeçtim. Ben kurcalayarak değil klavuzunu okuyarak öğrenenlerdenim ama bu kılavuzlar bildiğiniz gibi değil :lol:
Barış Ulusoy
05.04.06, 07:49
Evet ben bunu kastetmiştim. Lastik neysede plastik motor kapağı veya polen filtresinin bir açıklaması var mıdır? Yoksa ambar durumuna göre bir olmazsa olmazlar listesi birde varsa takalımlar listesimi var? :-) :?:
evet bunu zaten fusion konusunda anlatmıştım. "MP3 soketi her Fusionda olmuyor, önceden de talep edemezsiniz ,fabrika takarsa takar takmazsa takmaz, artık şansınıza" demişti otokoç benim fusion almayı düşündüğüm günlerde. Ne hikmetse focusun torpido gözünde aux girişi var ,halihazırda mp3cd çalar olduğu halde.
Sabahattin GÜCİN
05.04.06, 10:01
Benim bildiğim i-pod soketi sadece 1.6 90PS Ghia Fusion'larda var. 1.4lt 68PS'lerde yok.
Halil Murat Esen
05.04.06, 10:27
servistekiler otosanın şanzımanda problem olduğunu farkedince kontrol etmiş olabileceğini o yüzden kapakların kayıp olduğunu düşünüyor.
"Şanzımanın arızalı olduğu otosanda farkedilmiştir ama ellerinden birşey gelmeyeceği için galeri nasıl olsa garantiden yenisi ile değiştirir diye bir şey yapmamıştır" dedi servis müdürü
Bu arada kullanma kılavuzlarını taratıp isteyenlere göndericektim ama vazgeçtim. Ben kurcalayarak değil klavuzunu okuyarak öğrenenlerdenim ama bu kılavuzlar bildiğiniz gibi değil Laughing
Parasını verdiğiniz arabayi teslim almaya gidiyorsunuz; Arabada problem var (ufak tefekleri saymıyorum). Sonra deniliyorki otosan fark edilip bir şey yapılmamış. Özürler kabahatlarindan büyük. Öyleyse problemli araci türkiyeye getirip satmasınlar satmasinlar. Yada Ford Avrupa böyle arabaları yollamasınlar. Ford herhalde bu konularda çok acemi. :x
Sabahattin GÜCİN
05.04.06, 10:46
Servisin yaptığı yorumla, gerçeği karıştırmamak lazım. Eğer arıza fabrikada tesbit edildiyse bayiye hiç gönderilmez, eğer bayide tesbit edildi ise müşteriye verilmez. Otosan "Ya bunda arıza var ama olsun nasılsa bayide yaparlar" diyebilir mi? Böyle bir şey olsa bile üzerine binbir tane ikaz konur, şöle kullanmayın böle kullanmayın diye. Bence bayinin teslimat öncesi kontrolu çok titiz bir şekilde yapması gerekirdi.
Barış Ulusoy
05.04.06, 11:42
Diğer problemlerden bahsederken unuttum. Araç sıfır km olduğu halde naylon koltuk ambalajları yoktu. Servise sordum , zaten artık arabalar ambalajlı gelmiyor dedi. Varmı böyle birşey?
Bu arada benim bu ve diğer mesajlarımda bahsettiğim servis, aldığım bayinin servisi değil . Ben aracı antalyadan teslim aldığım için antalyadaki başka bir ford bayi servisinde yapıldı tüm bu işlemler ve konuşmalar.
Sabahattin GÜCİN
05.04.06, 11:52
Naylon koltuk ambalajları konmuyor artık.
Farketmez aracı aldığınız bayinin çok titiz bir şekilde kontrol etmesi lazım. Arıza varsa düzeltip sonra teslim etmesi gerekir. Araç gelir gelmez hemen "Aracınız geldi, gelin alın." demek olmaz.
Oskay FURTUNA
05.04.06, 11:57
Öncelikle şu var biz otosan olarak araçları limana indirip sadece gövdede oluşan sorunları kontrol edıyoruz ve bu araçlar bayilere gitmiyor geri kalan işlemleri PDI olarak bayi halledıyor eksıklerı yada artıları onlar bulup garantıden tamamlıyorlar.Benim arkadaşımında soldaki ghia amblemi yoktu servis PDI da bunu yapıştırmıştı.
oskay abi senin arkadaşının eksik olan soldaki ghia amblemi benim arkadaşımın arabasındada yoktu.fakat bunu arabayı aldıktan 1 hafta sonra fark etmiş.serviste bizim arabalarımız tam gelir,bunu siz kullanırken düşürmüşsünüz diyerek arkadaşımın sol ghia yazısından para taleb etmişler.oda bu duruma tepki göstermişti.halen yazısız biniyo
Barış Ulusoy
05.04.06, 12:55
eksikler tamamlanmış ,haftasonu gittiğimde uzaktan kumandayı alıyorum ve eksik parçaları da taktırıyorum yani tüm sorunlar çözüldü. Kullandıkça daha çok hoşuma gitmeye başladı araba. Bana göre tek eksik kumanda kollarında ışıklandırma olmaması.
Burda bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Bunları yılların fordunu kötülemek için değil, yapıcı yönde eleştiri olması için yazdım. Bu siteden özellikle tüm ford bayi ve servis çalışanlarının haberdar olmasını isterdim ama girdiğim hiçbir bayinin (antalyadaki)bu siteden haberi yok. Halbuki onca para harcayıp müşterilerin memnuniyetini araştıran feedback(geri dönüş) araştırmalar hazırlamak zorunda kalmadan bu forumları biraz okumaları onların kazancına olur diye düşünüyorum.
Erdin Erengul
05.04.06, 13:17
Evinize bir mektup gelecek. Tüm yaşadığınız bu deneyimi oraya aktarıp aracı aldığınız bayiye bunun geri dönüşünü sağlayabilirisiniz.
Bu arada biz de söz konusu bayiyi sizi yanlış bilgilendirdiğinden dolayı uyaracağız.
Murat Elmasdağ
05.04.06, 17:25
Evinize bir mektup gelecek.
Tabi eğer ruhsat sahibi gerçek kişi ise... Tüzel kişi ise yollamıyorlar....
emrahsaral
15.04.06, 21:38
Ben olsam aracı hiç almadan direk yenisini isterdim yeni bir arabada şanzıman değiştirilirmi bence denemen lazımdı yeni araba istetseydin.
Ugur Camci
15.04.06, 21:50
Kuzenimin CVT TDCİ GHİA HB focusunu yenisiyle degistirdiler...2.günde 2 arıza cıkardı ve yenisini getirdiler 1,5 ay icinde teslim ettiler hatta bu olumsuzluktan dolayı da depoyu dolu verdiler :)
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.