Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakıt Ekonomi Sistemleri
Serkan Kahraman
23.03.06, 19:17
Magnetizer denilen ve mıknatıs sistemleri olarak basitçe tanımlayabileceğimiz sistemleri araçlarına taktıran arkadaşlar varmı? olumlu olumsuz düşünceler nelerdir ? Bunları servis çalışanı teknik arkadaşlarımız öneriyorlarmı ?
Cemil Sürmegöz
23.03.06, 19:29
Bence bir işe yaramıyolar. Sözde iyilerini 70-80 milyona satıyolar o parayı hakedebileceklerini zannetmiyorum.
ben test ettim, onayladım, kesinlikle işe yaramıyor... 100 km'de 0,05 lt falan düşürdüyse bilemem ama bahsettikleri gibi yüksek tasarruflar olmuyor.
ben aldıktan sonra adresini verdikleri serviste taktırmaya gittiğim ustanın dediğine göre yüksek hacimli motorlarda yani 2.0lt ve üzeri arabalarda küçüklere göre daha fazla farkediyor demişti.
1.4 motorda hiç farketmediğine göre büyük hacimli motora sahip arabalarda belki %5 falan iş yarıyordur.
bence paranızı boşa harcamayın...
Ugur Camci
23.03.06, 22:25
Ya bu kadar düsük maliyetli bi parca ve motora da hicbir zararı yok diyorlar koskoca mühendislerin aklına gelmiyor mu bu fabrika cıkısı taksınlar arabalara..Boş işler bunlar..
Cem Temizsoylu
24.03.06, 09:47
Ya bu kadar düsük maliyetli bi parca ve motora da hicbir zararı yok diyorlar koskoca mühendislerin aklına gelmiyor mu bu fabrika cıkısı taksınlar arabalara..Boş işler bunlar..
+1.
Paraya yazık.
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.