PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese öncelikle selam; Yardımınıza ihtiyacım var

Halil İbrahim Kendüzler
26.04.10, 00:26
Selam Dostlar;

Cumartesi günü kardeşimin nikahı vardı dedim bir aracı yıkatayım, tam da böyle lazım günleri bulurya olmadık işler, tam yıkattıktan sonra çıkarken karşıdan gelen aracın yanından geçmek isterken sağ arka lastik kaldırıma çıktı indi ama hızım okadar yavaştıki yani max 5'tir 10 değildir düşünün, dedim bundan birşey olmaz biraz ilerledikten sonra baktım araçta yalpalanma oldu indim bir baktım lastik yanaktan ciddi şekilde yarılmış,
Hemen apar topar stepneyi taktım malumunuz bilirsiniz aracımda orjinal 15'' 195/50/15 bridgestone lastik takılıyken stepnedeki 14'' mevcut buda işin komik tarafı.
Lastikçi tamir olmayacağını söyledi zaten bende olsa bile cesaret edemezdim can taşıyor sonuçta, fakat yenisinin tekinin 210TL olacağını söyledi bana çok abartı geldi bu fiyat, tamda bilmiyorum. Fiestamı orjinal Bridgestone Turanza 195/50/15 ile satın aldım daha Km 9000de lastikleride çok yeni çokda fazla kullanmadığım için tek lastik almayı düşünüyorum sizden isteğim 'çıkma temizde' olur Ankara da daha uygun bi fiyata bulabileceğim bir yer konusunda beni bilgilendirmeniz. Artık şu 14''i stepneye geri kaldırayım,
Biraz uzun oldu ama mazur görün,
Şimdiden teşekkür ederim.

Fatih KAYA
26.04.10, 00:51
geçmş olsun tam da zamanını bulmuş ,bende böyle inat edip sıkıştıranlara cok kıl oluyorum,
bizim bacanakta taksiciyle yanyana gecerken aynayı kırmıştı,,,
o fiyat bence cok,acaa sıfır arabada lastik garantisi var mı?
varsa da senin olay garantiye girermi bilmem ama?

Cem Sezer
26.04.10, 12:24
Geçmiş olsun, bence garantiden faydalanamaz. Ayrıca çıkma zor bulursun ama belki lpg'ye geçenler 195-50-15 ebatındaki stepnesini bazen satıyorlar...

aydın tekne
26.04.10, 14:24
Kasko poliçeniz var ise kaskodan yeni lastiğinizi alabilirsiniz. Yetkil serviste beyan ile değişim gerçekleşir. Hasarsızlığınız bu arada bozulur bilginize.

Aykut BARAK
26.04.10, 17:05
Fiyat çok fazla gibime geldi...Lastikler iyi durumda ise elbette tek almak daha iyi ama çift lastiğin fiyatı teke göre daha uygun diyorsanız çiftide alıp kullanın ön arka değişimi yaparak kullanırsınız...

Stepnedeki ölçü farkını ilk defa sizden duydum bu focuslardada geçerlimi??? kafamı karıştırdı en kısa zamanda bakacam:(

naci üzer
26.04.10, 18:59
Geçmiş olsun arkadaşım..

Mustafa Aksekioğlu
26.04.10, 20:06
Geçmiş olsun Halil İbrahim.
Garantili çıkma lastik geçenlerde dikkatimi çekmişti linki aşağıda veriyorum incelemende fayda var.Selamlar

www.Artvinticaret.com.

selçuk güçer
26.04.10, 20:07
çok geçmiş olsun öncelikle.. bende geçen kış sağlam bi çukura dalıp sağ lastiği balon yaptırmıştım malum gidip sordum brigstone turanza 260 TL idi fiyatı,215 TL dediğine göre ucuzlamış biraz herhalde fiyatı ,neyse çıkma falan baktım aynısından bulamadım daha sonra 2 tane continental aldım jant korumalı tanesi 130 dan 260 TL verdim şimdi bitane yedek lastiğim var :) arkalar brigstone önler continental memnunum şu an bence yeni almakta fayda var...

Halil İbrahim Kendüzler
26.04.10, 20:11
Geçmiş olsun, bence garantiden faydalanamaz. Ayrıca çıkma zor bulursun ama belki lpg'ye geçenler 195-50-15 ebatındaki stepnesini bazen satıyorlar...
Teşekkür ederim Cem Bey; Lpgye geçenide bulmak zor olsa gerek

Halil İbrahim Kendüzler
26.04.10, 20:12
Kasko poliçeniz var ise kaskodan yeni lastiğinizi alabilirsiniz. Yetkil serviste beyan ile değişim gerçekleşir. Hasarsızlığınız bu arada bozulur bilginize.

Sağolasın Aydın Bey;Haklısınız gerçekten ama tek lastik içinde hasarsızlığı bozmak mantıksız olur haklısınız.

Halil İbrahim Kendüzler
26.04.10, 20:17
Fiyat banada fazla gibi geldi ama bugün min. 190a bulabildim gimatta biryerde, maalesef stepnedeki lastik 14 ''. Sizde de muhtemelen öyledir.

Fiyat çok fazla gibime geldi...Lastikler iyi durumda ise elbette tek almak daha iyi ama çift lastiğin fiyatı teke göre daha uygun diyorsanız çiftide alıp kullanın ön arka değişimi yaparak kullanırsınız...

Stepnedeki ölçü farkını ilk defa sizden duydum bu focuslardada geçerlimi??? kafamı karıştırdı en kısa zamanda bakacam:(

Halil İbrahim Kendüzler
26.04.10, 20:19
Selçuk bey öneriniz için teşekkürler araçlarımız aynı zaten. Önerinizi değerlendireceğm teşekkür ederim

çok geçmiş olsun öncelikle.. bende geçen kış sağlam bi çukura dalıp sağ lastiği balon yaptırmıştım malum gidip sordum brigstone turanza 260 TL idi fiyatı,215 TL dediğine göre ucuzlamış biraz herhalde fiyatı ,neyse çıkma falan baktım aynısından bulamadım daha sonra 2 tane continental aldım jant korumalı tanesi 130 dan 260 TL verdim şimdi bitane yedek lastiğim var :) arkalar brigstone önler continental memnunum şu an bence yeni almakta fayda var...

Bora Lahna
27.04.10, 13:11
iskitler, buyuk sanayi diye geciyor orda baya bi lastikci var, arastırıp 2. el duzgun bişey bulabilirsiniz...
benimde gecen yaz arka lastigim uzun yolda yarılmıstı, bir adet cıkma aldım ordan onu kullanıyorum, ama baya bi aramıstım. suan 1 adet kumho 3 adet lassa ile yola devam ediyorum :D

Fatih KAYA
27.04.10, 13:29
bende dördüde conti premıum contact yeni sırt desenli model,
yaz kıs sıkıntı yasamadım bugünler nitrojen bastıracağım..