Orijinalini görmek için tıklayınız : Dün taktığım angellarımdan biri içine su aldı ..
Emre Akgönül
11.04.10, 19:48
Arkadaşlar,dün akşama kadar uğraşıp,uzun zamandır aklımda olan Sonar marka angellarımı taktırdım,takmadan öncede etraflarını silikonladım ama,bu gün çok fazla yağış vardı ve dedim ki bu gün su alıp almadığı meydana çıkacak..Ve sağ farım su aldı,alt tarafı buhar yaptı,konuyla ilgili başka ne yapabilirim var mı bir öneriniz dostlar?
hakan yilmas
11.04.10, 21:02
yeni degillermiydi? cikmalarda genelde bu olur ama...
Emre Akgönül
11.04.10, 21:05
Yeni almıştım Hakan Bey,ikinci el değil,ama buhar yaptı farın altı...Baştan silikonda yaptık,başımıza geleceği tahmin ettiğimiz için..
emre doruk
11.04.10, 21:11
sıfırsa garantisi vardir aldıgınız yer değiştirebilir bi görüşün.
Emre Akgönül
11.04.10, 21:38
Alırken sordum,su alırmı içine diye,"bu tip farlar içine su alabilir,garantisi olmaz su alma olayının"dediler,silikonlayıp öle takın dediler..Kafama taktım şimdi gece de uyku tutmaz beni :(
Bora Lahna
11.04.10, 21:40
genelde bu uyarıyı hep yapıyorlar emre abi, xenon baglantısını yaptınız dimi? farın arka tarafından da su almıs olabilir...
Emre Akgönül
11.04.10, 21:43
Yaptık Boracım,bu gün müthiş yağmur vardı burada,kendi orjinal farımda bir ara su almıştı iç kısmının üzerini silikonlayıp takmıştık,baştan bu aklıma geldi silikonlayıpta taktık,yinede buhar yapmış,park ettiğimde farkına vardım..
Bora Lahna
11.04.10, 21:52
abi valla o zaman farın arka kapagını acıp, icindeki buharın tamamen kurumasını bekleyip tekrar silikonlayacaksın, ya da hemen kurusun istiyorsan sac kurutma makinesiyle icini kurutabilirsin...
Cem Temizsoylu
12.04.10, 18:59
Bu farların arkasında mevcut olan ve farın hava almasını sağlayan delikler şeffaf tapayla kapatılmış halde geliyor, takmadan önce bu tapaları çıkartmanız lazım, eğer tapalar yerinde duruyorsa farın buğu yapmasını engelleyemezsiniz.
Emre Akgönül
13.04.10, 10:02
Cem bey çok teşekkür ederim,yarın ilk işim farları söküp o tapalara bakmak olacak..Ben ilk kez duyuyorum böle birşey..İyi oldu öğrendiğim çok sağolun.
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.