Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyatör'den Gelen Ses ?
Mustafa Altıkardeş
18.11.09, 18:42
Öncelikle Herkese Merhaba..
Geçen hafta sonu aracım yüksek motor sıcaklığı uyarısı verdi, baktım radyatörün suyu bitmişti . Koymak için açtım ama az su koydum, antifiriz koyarım diye kapadım.İyi sıkmamışım az gittikten sonra önden buhar geldi. Açtım, baktım kapak yok:) Suda uçmuş suyu doldurdum öyle garaja çektim arabayı. sonra gittiğim yollarda kapağı aradım tabanvay :) buldum kapak parçalanmış az ama geldim taktım tutuyordu taktım biraz gittim yok su kaçırıyor basınca dayanamıyor.pazar günü hiç biyerdede bulamadım kapağı.P.tesi aksaraydan aldım.taktım bi problem yok gibi. Eve geldim akşam arabayla. Radyatörden heralde kedi viyaklaması gibi bi ses geliyor kesik kesik. Hava kaçırma gibi yani. Sizce nedendir ? Herkese teşekkürler iyi forumlar ;)
Bora Lahna
18.11.09, 19:25
Öncelikle Herkese Merhaba..
Geçen hafta sonu aracım yüksek motor sıcaklığı uyarısı verdi, baktım radyatörün suyu bitmişti . Koymak için açtım ama az su koydum, antifiriz koyarım diye kapadım.İyi sıkmamışım az gittikten sonra önden buhar geldi. Açtım, baktım kapak yok:) Suda uçmuş suyu doldurdum öyle garaja çektim arabayı. sonra gittiğim yollarda kapağı aradım tabanvay :) buldum kapak parçalanmış az ama geldim taktım tutuyordu taktım biraz gittim yok su kaçırıyor basınca dayanamıyor.pazar günü hiç biyerdede bulamadım kapağı.P.tesi aksaraydan aldım.taktım bi problem yok gibi. Eve geldim akşam arabayla. Radyatörden heralde kedi viyaklaması gibi bi ses geliyor kesik kesik. Hava kaçırma gibi yani. Sizce nedendir ? Herkese teşekkürler iyi forumlar ;)
forum kuralları...
8. İnternet yazım kuralları gereği, büyük harflerle yazım bağırma anlamına geldiği için, mesaj yazarken küçük harflerle yazmaya dikkat edilmeli, okunması zor olan fontlarla ve renklerle yazılmamalıdır.
herkesin kullandıgı yazı fontunu ve rengini neden kullanmıyorsunuz mustafa bey?
Mustafa Altıkardeş
18.11.09, 19:30
arkadaşlar kızmayın ama yeni gelenlere karşı neden bi sertlik var anlamıyorum. forum kuralları biraz değişik anladık ayak uydurmaya çalışıyoruz problem yok. sanırım moderatörsün bunu kendin düzeltip özelden uyarabilirsin diye düşünüyorum.illa burda sorgular gibi konuşmanız gerekmez dimi Bora bey ?
Bora Lahna
18.11.09, 19:44
arkadaşlar kızmayın ama yeni gelenlere karşı neden bi sertlik var anlamıyorum. forum kuralları biraz değişik anladık ayak uydurmaya çalışıyoruz problem yok. sanırım moderatörsün bunu kendin düzeltip özelden uyarabilirsin diye düşünüyorum.illa burda sorgular gibi konuşmanız gerekmez dimi Bora bey ?
mustafa bey kimsenin size kızdıgı filan yok, eger siz bu uyarımı kızma gibi algılıyorsanız sizin probleminiz bu...
her platformun kendine has kuralları vardır, burdaki kurallara bizler nası uyuyorsak, her uyenin de uymasını istiyoruz...
benim normal uye, moderator ya da admin olmamla alakalı bi durum degil bu, herkese nası yaklasıyorsam size de öyle yaklasıyorum, size özel bi uygulama yapmıyorum...
forum kuralları...
http://www.fordum.net/showthread.php?t=126
yazım kuralları...
http://www.fordum.net/showthread.php?t=5560
Mustafa Altıkardeş
18.11.09, 19:48
Tamam abicim özür dilerim. Konu kitlensin, üyeliğimde silinsin lütfen. Diğer forum sakinlerinden de verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Kazasız sürüşler, İyi forumlar..
Bora Lahna
18.11.09, 19:54
Tamam abicim özür dilerim. Konu kitlensin, üyeliğimde silinsin lütfen. Diğer forum sakinlerinden de verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Kazasız sürüşler, İyi forumlar..
siz bilirsiniz mustafa bey...
Oskay FURTUNA
19.11.09, 00:17
Üyeliğiniz silinmiştir.
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.