Orijinalini görmek için tıklayınız : motor plastik aksamın boyanması
mert çürük
07.07.09, 21:53
böyle bi konu açmıştım ama su an ulaşamıyorum....motordaki plastik aksamı boyamak istiyorum...aku muhafaza kapagı ,hava filtresi kapagı gib...böyel bir boyayı nerde bulurum ankarada
Fatih KAYA
07.07.09, 22:11
neden boyama ihtiyacı oldu merak ettim..
Semih İnal
07.07.09, 22:15
Boyatmak yerine kaplamada yapmayı düşünebilirsiniz,bu sayede kapak üzerine istedediğiniz tarzda yazı-motif yapma imkanı bulursunuz.
mert çürük
07.07.09, 22:19
neden boyama ihtiyacı oldu merak ettim..
siyah görünmesinden renkli görünmes, daha iyidir
mert çürük
07.07.09, 22:20
Boyatmak yerine kaplamada yapmayı düşünebilirsiniz,bu sayede kapak üzerine istedediğiniz tarzda yazı-motif yapma imkanı bulursunuz.
zaten boyatmayı düşünmüyorum kendim yapmak istiyorum...kaplama derken neyle kaplama yapılıo
Fatih KAYA
07.07.09, 22:30
tabiii siyahtan farklı olması güzel olur, yalnız muhtemelen o plastikler muhtemelen boya tutmaz astarlamak gerekir, motoru temizlettiğinizde atma ihtimali var , boyadan cok kaplama olabilir..
mert çürük
07.07.09, 22:35
nasıl bir kaplama ama????folyo gibimi???motorun sıcagından etkılenmemeli
Fatih KAYA
07.07.09, 22:40
ben böyle bir kaplama inan bilmiyorum..
mert çürük
07.07.09, 22:43
::))::) eeee semih bey bi şey attın ortaya kayboldun
Nazmi ATAMAN
07.07.09, 23:35
Kaplama sonuçta yapıştırıcı ile yapışıo bence sıcaktan etkilenmeyen heleki motor sıcağından etkilenmeye çok zor :D
mert çürük
07.07.09, 23:53
evet bende aynı fikirdeyim peki bu renkli olanlar nasıl fabrikasyon olcak hali yok
Semih İnal
08.07.09, 01:29
arkadaşlar zannetmiyorum ki ısıdan erime olsun,ki bir hava filtresi ve akü muhafaza kapağında nekadar ısı olabilirki,yinede bir bilene danışmak lazım,ben sadece boyamaktansa kaplamanın daha mantıklı olabileceğini düşündüm,sonuçta K&N hava filtresi stickerınıda kapağa yapıştırıyoruz,hiç eriyenini gördünüz mü? :)
mert çürük
08.07.09, 22:25
k n hava filtresi sticker ları hangi kapaga yapışıyo????ben hiç görmedim resim paylaşırmısın
focus un kaputunun altı pek musait değil bence bu tip şeyler için..ayrıca stickerler filtre kutusun üzerine yapıştırılıyor...bizde 106 gtı var kaput keçesi olmadığı için istediğin yere yapıştırabiliyorsun ve kaputun altını istediğin gibi boyatabiliyorsun boyatma işlemi için altına özel bi astarı var onu çekiyorlar önce sonra boyuyorlar ama ne olursa olsun bi süre sonra çıkıyor bilgine
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.