PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : focus yol sesi

Alper Kırmızıoğlu
08.11.05, 17:14
arkadaşlar 2000 focus ambiante hb var. lastikler orjinal michelin energy.
biraz kaba asfaltta çok fazla yol sesi alıyor. benzer bir tecrübesi olan varsa paylaşalım lastik değiştirmek icap edermi?

Sabahattin GÜCİN
08.11.05, 17:28
arkadaşlar 2000 focus ambiante hb var. lastikler orjinal michelin energy.
biraz kaba asfaltta çok fazla yol sesi alıyor. benzer bir tecrübesi olan varsa paylaşalım lastik değiştirmek icap edermi?
Eski Focus'um da aynı model, HB ve aynı lastikler vardı. (GP yoktu) Ben de lastik sesinden şikayetçiydim. Şimdi İnci'mde Continental Ecocontact var. Bunlar daha sessiz. Su tahliyesi daha iyi. Fakat virajlarda yanaklarda esneme daha fazla gibi.

Cem Temizsoylu
08.11.05, 17:58
Km si ne durumda? Ömrünün sonuna yaklaşan lastiklerde yol sesi artıyor.

ilker met
08.11.05, 18:10
sesde eskiye göre bir artış var ise sorun olabilir.. Yoksa yol sesi ortak sorun aslında.. Ne yapsanız değişmiyor pek.

Cenk Köse
08.11.05, 18:18
benim cmax te önlerde 15bin arkalarda 28 binde sportcontact2 ler var..

100 km de pütürlü asfaltta korkunç lastik sesi var, çok can sıkıcı..Ancak TEMde pek çok yere geçen aylarda kaymak asfalt dediğimiz siyah pütürsüzden döktüler. Oralarda arabada hiç lastik sesi kalmıyor, inanın o kadar rahat ki (Gerçi o zaman arabanın tıkırtılarını falan duyuyorsun kötü oluyor :) ).

Demem o ki yol da etkili faktör

Oskay FURTUNA
08.11.05, 18:40
michelin km yapmasada 3 yıldan sonra sertleşiyor yanakları falan çatlıyor.

ali kısa
05.04.06, 16:06
focusun klasik sorunu,ziebart bu konuda kalteli yalıtım yapıyor ama fiyatı yüksek,türkiyedeki yolları düşününce çözüm yok gibi.
hafta sonu focusu test sürüşünde denedim,yol gürültüsü sıfırda bile var