PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bakın ne buldum :)

Güven Demircan
24.06.09, 03:53
arkadaşlar merhaba. daha önce burada paylaşıldı mı yoksa bilinen bişey mi bilmiyorum.ama bugün çok garip bişey başıma geldi.arabamın kapılarını eve çıkarken normal kilitledim çıkıyodum.sonradan bi yağ çubuğuna bakayım dedim. (zaman zaman kontrol ederim).anahtarla kaputu açınca ne oldu dersiniz?arabamdan alarm çalmaya başladı :D allah allah dedim noluyoruz.daha önce hiç çalmamıştı. demek ki bugüne kadar kaputu hep kapılar açıkken açmışım ondan hiç çalmamış.kapılar kilitliyken kaputu açınca alarm çalıyo :) neyse kapıları açıp kapadım susturdum.sonra lastiği falan tekmeledim acaba durduğu yerde çalacak mı diye, çalmadı :) ama olay hoşuma gitti. yani (allah korusun) birisi yabancı anahtarla kaputu açsa direk alarm :) dörtlüler falan da yanıyo. kimse akümü falan çalamaz yani vizonteledeki gibi :D

Bora Lahna
24.06.09, 04:19
kapılar kilitliyken kaputu acınca dıt dıt diye ötmeye baslar guven :)

emre doruk
24.06.09, 10:14
evet yav onu bizimkide yapıyor ses aracın arkasından gelıyor hırsızın onu susturmasıda zor..:)

Hayrettin Gücin
24.06.09, 12:00
bu hizmet oto alarmlarda kaput,kapı,bagaj koruma diye geçer

A. Cevat Öztopuz
24.06.09, 13:10
ford araçlarda bu donanım olarak standarttır hatta içerde biri varken kapıları kilitlediğinizde belli bir süre sonra yine alarm çalmaya başlar...

Kıvanc Sefa
24.06.09, 17:48
aynı şeyi ben denedim olmadı acaba trend olduğu içinmi olmadı??

Fatih Eren
24.06.09, 18:05
Hareket sensörlerinizde problem olabilir.

hasan akceviz
24.06.09, 23:39
trend'de alarm yok diye biliyorum...

Mehmet Özyürek
25.06.09, 01:13
sonra lastiği falan tekmeledim
Darbe sensörü yok..
Boşa tekmelemişsin.. ;)

Mehmet Özyürek
25.06.09, 01:14
aynı şeyi ben denedim olmadı acaba trend olduğu içinmi olmadı??
Trendlerde alarm yok...

Güven Demircan
25.06.09, 01:16
evet mehmet bey darbe sensörü yokmuş :) kıvanç ve hasan benim donanım da trend. varmış bende, ama benimki mondeo belki ondandır

Emrecan Yasan
25.06.09, 02:09
Peki gerçekten hırsız kaputu açtı ve alarm çalmaya başladı.Eğer hırsız aküyü çıkarırsa alarm susarmı? :)

Kıvanc Sefa
25.06.09, 13:18
Peki tek kilit veya çift kilit farketmeden her türlü kilitli durumda açılması durumunda çalıyormu??

Emrecan Yasan
25.06.09, 13:57
Peki tek kilit veya çift kilit farketmeden her türlü kilitli durumda açılması durumunda çalıyormu??

Alarm için arabayı çift kilitmeniz sonra bir nevi işlem onayı gibi dörtlülerin yanması lazım. O yüzden alarm için çift kitleme diye düşünüyorum. Tek kitlemede sadece araba kitleniyor.

Mehmet Özyürek
25.06.09, 14:19
Peki gerçekten hırsız kaputu açtı ve alarm çalmaya başladı.Eğer hırsız aküyü çıkarırsa alarm susarmı? :)
Evet.. :D

Kıvanc Sefa
25.06.09, 21:01
valla tek kilit ve çift kiltte ayrı ayrı denedim malesef alarm çalmadı hiçbi tepki vermedi :(

ibrahim Koc
27.10.09, 11:45
Yanlız benim aracım trent ve bende var

Ekrem Kayacan
27.10.09, 18:38
Benim bildigim Ford'un tum modellerinde standart.

Nazmi ATAMAN
27.10.09, 18:49
Benim bildigim Ford'un tum modellerinde standart.
Mesajda gördüm içinde birisi varsa öter demişler acaba bizim arabada varmı ?:)

Barış Ömer Erbaklancı
27.10.09, 19:56
Mesajda gördüm içinde birisi varsa öter demişler acaba bizim arabada varmı ?:)

Nazmi soyle bır deyım var "at sahıbıne gore kişner"... Bızım aracların kapasıtesı yok kı ? Ses cıkarsın...

hakaneke
07.06.10, 16:43
merhaba benım sorunum kumanda ile ilgili; kapı açma tuşuna uzun süre bastığımda camların hepsi acılıyor ancak kapatmaya bastığımda şöför camı kapanmıyor ne yapabılırım bu sorunu cözmek için...

Mustafa Aksekioğlu
07.06.10, 16:55
-Şöför kapısı çok kullanıldığından
kapı içinde kablo çıkmıştır,yada devreler tozlanmıştır.
Servise göstermekte yarar var.

hakaneke
07.06.10, 17:01
kapı uzerı dugmelerle kumanda etmede sorun yok sadece uzaktan kumanda uzerınden kapatmak ısteyınce sorun var...

CANER MELİKÖYLÜ
08.06.10, 09:44
kapıları kitledikten sonra yaklaşık 1 dk geçmesi gerekiyor diye biliyorum 1 dk geçtikten sonra kaputu açarsanız dıt dıt dıt korna sesi oalarak alarm çalmaya başlar.

Aykut BARAK
08.06.10, 09:53
Ön cam sensörü arızalanmıştır...Bildiğim kadarıyla her camın ayrı ayrı sensörü var basınca hepsi birden devreye girip ilgili oldukları camı kaldırıyorlar...Ön cam sensörü arızalandığı için problem yaratabiliyor olabilir...Servise Danışın

Ekrem Kayacan
08.06.10, 22:42
merhaba benım sorunum kumanda ile ilgili; kapı açma tuşuna uzun süre bastığımda camların hepsi acılıyor ancak kapatmaya bastığımda şöför camı kapanmıyor ne yapabılırım bu sorunu cözmek için...

Bizim bi önceki Mondeo'da da olmuştu o sorun, servis'e götürdük adamlar hemen şip şak yaptılar.

OktayToker
15.06.10, 17:46
evet mehmet bey darbe sensörü yokmuş :) kıvanç ve hasan benim donanım da trend. varmış bende, ama benimki mondeo belki ondandır

mondeo farkı her yerde fark yaratıyor:D