Orijinalini görmek için tıklayınız : focus 2000 model st marrşpiyel kapağı sorunu
tufanpeksevin
03.06.09, 12:33
http://img297.imageshack.us/img297/1339/200905011546001.jpg
arkadaşlar marşpiyelin ön tarafındaki kapak giderken düştü.servisi ve yedek parçacılara sordum bulamadım.bana yardımcı olabilirmisiniz
Oskay FURTUNA
03.06.09, 18:35
Çıkmacılarada bak bence ..
Erkan Kiyak
03.06.09, 19:25
Biraz umudunu kırmış olacağım ama hiçbir yere bakıp zamanını boşa harcama ben 6 aydır istanbuldan ankaraya bir çok çıkmacıya sordum, yok oğlu yok. Ocak ayında düşürmüştüm sağ maşbiyel kapağını, aramadığım sormadığım çıkmacı kalmadı, hatta sahibinden.comdaki modlu araçların (orjinal maşbiyellerinin yerine farklı tip maşbiyel takılmış olanlar falan) sahiplerine ulaştım, onlarında hiç birinde orjinalleri durmuyormuş, ara ara sahibinden.coma bakıyorum yeni modlu araç sahiplerini arıyorum ama nafile. Ford servislerinden Ankara, İstanbul, Kayseri, Yozgat, Bolu ve Ordu'dakileri aradım, hepsi de maşbiyeli bütün olarak sattıklarını onunda fiyatının yaklaşık 240 tl olduğunu söylediler, bunun üzerine otosana mail attım, el kadar parça için tüm maşbiyeli değiştirmem gerektiğini söylüyorlar falan dedim ordan da bişey tutturamadım, en son şikayetvara yazdım ama nafile. Bulursan sağ maşbiyel kapağı lazım bana, benim için de bakabilirsen sevinirim, seninki hangi taraf, olurda karşıma çıkarsa senin içinde sorarım.
Son çare olarak ben siyah silikonla kapattım o kısmı, fenada olmadı ama yinede arıyorum.
Benimkine de nazar değmez inşallah.Bir ara inip,sağlamlık kontrolü yapmam lazım..Geçmiş olsun arkadaşlar,umarım bir yerlerden çıkar..
Erkan Kiyak
03.06.09, 20:16
Benimkine de nazar değmez inşallah.Bir ara inip,sağlamlık kontrolü yapmam lazım..Geçmiş olsun arkadaşlar,umarım bir yerlerden çıkar..
Aman aman hemen kontrol yap, kapak altından ve yanlarından vidalarla tutturulmuş, altındaki vida hafif görünüyodu benimkinde önemsememiştim, nazara gelmez inşallah...
tufanpeksevin
04.06.09, 10:12
bende aynı şekilde bulamıyorum.dün son çare olarak bi fiberciye gittim.benim sol taraf düşmüştü fiberci sağ tarafı söktü aynı kaviste fiberden 2 tane sağlı sollu kendisi bi model yapacak onuda siyah silikonla yapıştıracağız yoksa bu parçayı bulabilme ihtimalim yok.
Erkan Kiyak
04.06.09, 12:50
Kaça yapıyo fiberden? Aslında fiyatı uygunsa sağlı sollu benim için de yaptırsan? Parasını hesabına gönderirim.
Serkan Ozkul
04.06.09, 15:18
Ozan ben olsam vidaları sıkar,silikonla falan sağlamlaştırırdım
Ozan ben olsam vidaları sıkar,silikonla falan sağlamlaştırırdım
Yarın sabah ilk iş olarak,vidaları kontrol edeceğim.Duruma göre hareket ederim;) Hiç aklıma gelmeyecek bir parça resmen.:unknw:
Semih İnal
04.06.09, 16:38
bende aynı şekilde bulamıyorum.dün son çare olarak bi fiberciye gittim.benim sol taraf düşmüştü fiberci sağ tarafı söktü aynı kaviste fiberden 2 tane sağlı sollu kendisi bi model yapacak onuda siyah silikonla yapıştıracağız yoksa bu parçayı bulabilme ihtimalim yok.
Yani mantıklı gözüküyor,tek çare bu gibi,yoksa parçaya çok parada verebilme ihtimalin var.
Erkan Kiyak
04.06.09, 17:16
Yarın sabah ilk iş olarak,vidaları kontrol edeceğim.Duruma göre hareket ederim;) Hiç aklıma gelmeyecek bir parça resmen.:unknw:
Sabahı bekleme bence, şimdiki aklım olsa kaynak yaptırırdım ben onu :)
tufanpeksevin
04.06.09, 18:38
henüz bi fiyat konuşmadı bakalım sağlı sollu bi şeyler yapabilirse ona göre halledicez fiyat konusunu ama fiberci acele ettirme ben keyfim geldikçe 1 hafta 10 günde yaparım bi şeyler dedi bakalım iyi bi şeyler yapar inşallah
Erkan Kiyak
04.06.09, 20:40
henüz bi fiyat konuşmadı bakalım sağlı sollu bi şeyler yapabilirse ona göre halledicez fiyat konusunu ama fiberci acele ettirme ben keyfim geldikçe 1 hafta 10 günde yaparım bi şeyler dedi bakalım iyi bi şeyler yapar inşallah
Hocam fiyatı bi sorsan, ben sana para göndersemde bi takım da benim için yapsa olur mu? Ben buralarda bulamıyorum hiç bi türlü, yaptırma şansım da yok.
tufanpeksevin
04.06.09, 21:01
tamam arkadaşım ben yarın uğrayayım sana burdan bildiririm fiyatını
Erkan Kiyak
04.06.09, 21:09
tamam arkadaşım ben yarın uğrayayım sana burdan bildiririm fiyatını
Çok teşekkür ederim...
Erkan Kiyak
05.06.09, 17:57
Tufan Bey bi haber var mı maşbiyelden? Ne kadara yapacakmış? Bi de orjinale yakın olur mu acaba?
tufanpeksevin
06.06.09, 11:43
kusura bakma işten güçten uğrayamadım fiberciye ben öğrenir öğrenmez fotosuyla birlikte fiyatınıda koyacağım buraya
Erkan Kiyak
06.06.09, 15:45
kusura bakma işten güçten uğrayamadım fiberciye ben öğrenir öğrenmez fotosuyla birlikte fiyatınıda koyacağım buraya
Teşekkür ederim ilgilendiğin için...
tufanpeksevin
10.06.09, 00:06
arkadaşlar fiberciye uğradım düzgün bi şey yapamamış oturmadı tekrar yapacak bakalım bi şeyler.tam yılan hikayesine döndü inşallah bulurum bişeyler
Erkan Kiyak
10.06.09, 00:16
Tüh, deme yav :( ben de bi sorayım diyecektim ki sen yazmışsın, senin sol taraf galiba, aslında sol tarafın orjinalinden bi tane götürülebilse daha kolay yapabilir fiberci, yanılmıyorsam sağ tarafı götürdün sen ve ona bakarak uygun bişe yapmaya çalışıyor, oöyle olunca da bire bir oturmuyor, sağ taraf nasıl oldu peki sağ tarafda mı oturmadı?
tufanpeksevin
11.06.09, 13:33
yok hocam beceremedi bu fiberciden iş çıkmadı.arkadaşlara sordum fiberden maşpiyel al diyolaar fakat focus için piyasada olanlarda pek kötü nasıl yapıcam bilmiyorum.artık takıntı haline geldi gözümede aşırı batıyor
Erkan Kiyak
11.06.09, 14:49
Hocam fiberciden alırsan sağ tarafın kapağını bana sat
vBulletin v4.0.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.